seNordic Cooling Solutions

Om NCS

När vi startade vår verksamhet 2009 såg vi en tydlig lucka i den professionella kylmarknaden. Båda våra ägare Mikael Fyrpihl och Niklas Lundkvist kommer ursprungligen från säljande  roller i mat- och dryckesbranschen och i de funktionerna saknade de en leverantör av kylar och  frysar som kunde erbjuda en helhetslösning i den dagliga hanteringen av dessa och inte bara själva kylarna och frysarna.

Det blev NCS mission att skräddarsy det erbjudandet på marknaden och nu ca 15 år senare ser vi också fler och fler exempel på hur våra kunder effektiviserar och sparar stora summor på att välja vår totallösning som vi i all enkelhet kallar "Total Solution".

Vi började som leverantör av enbart kylar för dryck.

Vi har utvecklats från det vi var i starten och är idag den ledande leverantören av kylar och -frysar för varumärken inom dagligvaru, servicehandeln samt till butiker och butikskedjor. Några typiska varor vi är experter på att kyla eller frysa är alla sorters livsmedel, dryck, mejerivaror, tobak, medicin, blommor färskt fryst djurfoder och mycket annat.

 

Med vår "Total Solution" får kunderna en lösning som är anpassad till deras behov samtidigt som de har full kontroll över sin utrustning och kan räkna hem sin kalkyl.

Även om vi är ett företag i lilla Köping är vi i dag marknadsledande med vårt koncept och arbetar i över 10 länder i Europa och har en årlig omsättning på ca 150 miljoner kronor. Läs mer om vår profil här!


Produkter med kyla. Människor med värme.
Vår mission är kundens bästa och att alltid ge lite mer. För oss är det något av en livsstil och kultur och du märker det redan när du kommer in genom vår dörr. Engagemanget sitter inte bara i väggarna utan genomsyrar allt vi gör, oavsett vem du har kontakt med. Vi ger oss inte förrän vi har löst det du behöver hjälp med och du blir nöjd. Eller ännu hellre nämligen att vi överlevererar och du blir mer än nöjd!

Sedan 2022 har vi erhållit AAA-Diplom i kreditvärdighet.