seNordic Cooling Solutions

Referenser

VITAMIN WELL

 

Vi på Vitamin Well har samarbetat med NCS sedan 2010 och har sedan starten arbetat tätt i alla delar kring våra kylskåp för att få en optimal, effektiv och säljande lösning.

"De har kunnat erbjuda oss den absolut bästa lösningen. Vi är ett bolag i ständig tillväxtfas och kan inte skriva på några stora avtal om att beställa ett exakt antal kylar och frysar. Vi vill ha flexibla och följsamma lösningar. NCS är det enda kylbolaget som kunnat erbjuda oss det."

"De har vågat riska tillsammans med oss. Det är en stor skillnad mot andra kylbolag."

ARLA FOODS

 

Arla Foods och NCS signerade ett större avtal 2019 och därefter köper Arla alla sina kylar till Foodservice och Retail av NCS samt får hjälp med administrativ support, lagerhållning, rekonditionering samt transporter till och från kunderna. "Det blir en one stop shop för oss som är mycket effektivare, enklare och smartare ekonomiskt än vår tidigare lösning."

"NCS erbjuder oss en ökad kontroll av våra kylar i sin kyl webbportal där vi kan följa alla ärenden på ett enkelt och bra sätt."

"NCS är extremt professionella och snabba vilket är viktigt för Arla då vi strävar efter att underlätta för våra säljare i butik i deras arbete för att stötta våra kunder därute med snabba svar och snabb service i alla tänkbara frågor kring kylar."

MUSH

 

"Tidigare köpte vi in frysar själva men sedan NCS erbjudit oss ett tryggt helhetskoncept med allt från leverans, hämtning, rekond mm ser vi inget skäl till det. Det går väldigt smidigt, särskilt eftersom vi kan sköta mycket på egen hand i webbportalen. Frysarna är en mycket stor investering i vårt arbete med butiker och kedjor så det gör att vi måste ha en mycket professionell partner vi kan lita på i hela flödet och det har vi verkligen i NCS!"

GALATEA

"För oss var det viktigt att snabbt kunna lägga in beställningar och ha överblick över kylskåpen ute hos kunderna. NCS webbportal blev en mycket bra lösning för oss som vi uppskattar mycket."

FOODBOX SCANDINAVIA AB

 

"Vi ville hitta en bra frysmodell som vi kunde skicka ut ”on demand” till nya återförsäljare. För oss var det viktigt att ha ett nära samarbete med leverantören, få snabb service, slippa ligga på lager och kunna ge våra kunder snabb och god service."

"Det är skönt att ha hittat en så nära samarbetspartner. NCS känns som en del av vårt företag, de bryr sig och är engagerade i våra rutiner och kunder. Vi får personlig och snabb service och vi upplever mycket VÄRME från detta COOLA företag!"