När du vill hyra kylar och frysar

NCS har marknadens största sortiment av väl underhållna begagnade kylar och frysar – alla är för uthyrning. Fördelarna med att hyra är flera. Du kan tillfälligt öka din kyl- eller fryskapacitet vid ex renovering, ombyggnad eller event, mässor och högsäsonger. Du slipper onödiga fasta investeringar bara för att täcka ett extra behov. Under hela hyresperioden erbjuder NSC service och självklart ordnar vi också med transport till och från uppställningsplatsen.

I vårt hyrsortiment hittar du de allra bästa kylarna och frysarna, alla noggrant utvalda och anpassade för olika varor och situationer. Hyrtiden anpassar du från minsta hyresdebitering på en vecka till så länge du behöver. Självklart kan du också profilera de flesta av produkterna du hyr. I katalogen presenterar vi flera exempel på hur detta kan se ut.

Bläddra igenom katalogen och fundera en stund över hur du skulle kunna använda NCS hyressortiment, kanske ska du renovera i din butik eller kanske kan sortimentet användas vid en specifik kampanj eller under en högsäsong som jul, påsk eller sommar?

Har du frågor om produkterna eller funderingar kring hyra som alternativ till att köpa är du välkommen att höra av dig på 0221-275 70 eller info@go-ncs.se. Vår ambition är att alltid hitta en lösning som passar dina behov!

LADDA NER VÅR UTHYRNINGSKATALOG
Öppen kyl för uthyrning
Öppen frys att hyra
Öppen kyl att hyra
Öppen kyl att hyra
Öppen frys för uthyrning
Öppen kyl för uthyrning hos NCS

CENTRALISERAD LOGISTIK FÖR HELA NORDEN

I vårt centralt belägna lager i Köping har vi alltid ett stort antal produkter tillgängliga. Här ombesörjer vi flexibelt både leveranser, service och rekonditionering till hela Norden.