Så beskriver Linda Danielsson sig själv. Linda har börjat hos oss som ekonomiansvarig och efterträder Weronica Ljungström som lämnar oss för nya utmaningar. Linda kommer från Köping och har jobbat som bankrådgivare på Länsförsäkringar i många år.

– Eftersom jag har utbildat mig till ekonom är det ju egentligen det jag vill jobba med, berättar Linda. När jag fick veta att NCS behövde en ny ekonomiansvarig tvekade jag inte en sekund. Här får jag jobba med både helheten och bredden i ekonomiarbetet.

Linda hade hört talas om vårt företag och hoppas att hon snabbt ska komma in i jobbet. Hon ser det som en positiv utmaning. Dessutom har hon känt sig välkommen från första dagen.

– Det är bara någon vecka sedan jag började så jag behöver sätta mig in allt. Det är både roligt och intressant och jag brukar vara snabb med att lära mig nya uppgifter. Jag ser fram emot denna utmaning att vara delaktig i ett mindre företag och få lära mig helheten, säger Linda.

Vi välkomnar Linda som en ny frisk fläkt i vårt gäng!