Vårt kundlöfte

Bästa möjliga produkter. Bästa totallösningen.

Om NCS

Vi såg en lucka på kylmarknaden

När vi startade vår verksamhet 2008 såg vi en lucka på den professionella plug-in-kylmarknaden i Norden. Båda våra ägare, Mikael Fyrpihl och Niklas Lundkvist, kommer ursprungligen från säljande roller i mat- och dryckesbranschen. I de funktionerna saknade de en leverantör av plug-in-kylar och frysar som kunde erbjuda en helhetslösning. Förutom ett sortiment av de bästa och mest säljande kylarna och frysarna, service och rekonditionering, behövdes en fullfunktionslösning för att hantera allt praktiskt kring utrustningen. Till exempel antal kylar och frysar ute i handeln, status på varje utrustning, beställning av service i hela Norden etcetera. Det blev NCS mission att fylla den luckan. Nu ser vi också fler och fler exempel på hur våra kunder sparar stora summor på att välja vår totallösning Total Solution.

Vi började som leverantör av enbart dryckeskylar.
I dag är vi den ledande leverantören av plug-in-kylar och -frysar för livsmedel, dryck, mejerivaror, tobak och mycket annat. Med Total Solution får våra kunder en lösning som är anpassad till deras behov samtidigt som de har full kontroll över sin utrustning och kan säkra sin ROI-kalkyl. Även om vi är ett litet företag i Köping, är vi i dag marknadsledande med vårt koncept.

Produkter med kyla. Människor med värme.
Vår mission är kundens bästa, att alltid ge lite mer. För oss är det något av en livsstil. Du märker det redan när du kommer in genom vår dörr. Engagemanget. Det sitter inte bara i väggarna utan genomsyrar allt vi gör, oavsett vem du har kontakt med. Vi ger oss inte förrän vi har löst det du behöver hjälp med och du blir nöjd. Eller hellre, mer än nöjd.

Helhetslösningar för hela Norden

2018 omsatte NCS drygt 110 miljoner kronor och levererade 14 000 kylar och frysar över hela Norden. Vår idé är att alltid erbjuda de bästa möjliga produkterna och den bästa och mest kundanpassade totallösningen så våra kunder kan lägga sin tid på den egna kärnverksamheten.

Här kan du se hur flera av våra kunder har gjort och vi berättar gärna mer. Du kanske är intresserad av hur vi kan lösa just dina behov eller hur vi arbetar med miljö och kvalitet. Välkommen att lära känna oss lite bättre och kontakta oss!

Ett filminslag om vår verksamhet.

I oktober 2016 fick vi besök av Lennart Ekdahl, EFN, som träffade vd Mikael Fyrpihl för att få reda på varför ett företag som inte säljer i Köping med omnejd valt att placera sig just där. Finns publicerad på efn.se

CENTRALISERAD LOGISTIK FÖR HELA NORDEN

I vårt centralt belägna lager i Köping har vi alltid ett stort antal produkter tillgängliga. Här ombesörjer vi flexibelt både leveranser, service och rekonditionering till hela Norden. Vi erbjuder också service på kylar och frysar som inte ingår i vårt sortiment, utan dyra serviceavtal.