Social, glad och målmedveten.
Vi hälsar vår nya medarbetare Louise Vital välkommen till NCS. Louise är teamledare vilket betyder att hon ser till att det dagliga arbetet på lagret och kundsupport fungerar på bästa sätt. Det som fick henne att börja på NCS var framför allt att hon såg deras engagemang och driv och delade företagets värderingar.

– Det kändes direkt när jag träffade Mikael första gången att det här var ett företag som jag ville jobba på. Ett företag i framkant, med en spännande resa framför sig. En resa jag kände att jag ville vara med på. De bryr sig verkligen om personalen och månar om sina kunder. Hela tiden. Det gillar jag, berättar Louise.

Efter närmare tio år på Länsförsäkringar och senast som försäljningschef på ett franchisebolag till Länsförsäkringar, är det just kundbemötandet och att göra det där lilla extra som driver henne. I hennes roll som teamledare ingår också att dela kundansvaret med Anneli Arnelind.

– Jag har höga krav på mig själv och vill lära mig allt så fort som möjligt så att jag kan leverera, säger hon. Jag har trivts här sedan dag ett. Alla i gruppen är så trevliga och vi passar väldigt bra ihop med våra olika personligheter och kompetenser. Ett riktigt team helt enkelt!

Fritiden ägnar hon åt familjen och träning. Hon har nästan hela livet spelat fotboll men nu mer blir det bara en gång i veckan med ett kompisgäng. Istället försöker hon hinna med att styrketräna några gånger i veckan. Med två barn på tre och åtta år, är det ofta full fart, även efter jobbet.