Kylar med glasdörr

NCS har ett stort sortiment av kylskåp med glasdörr i olika storlekar och vi hjälper er hitta bästa möjliga lösning för era kylda varor. Några exempel på modeller är små bänkkylar, slimkylar och underbänk-/backbarkylar. Större standardmodeller med en dörr eller två-tre dörrar finns med standardhyllor och med roto/easyfillhyllor för ergonomisk påfyllning med fifofunktion (first in, first out).

Vi har även erfarenhet av att tillverka och projektera kundunika produkter för exempelvis snus/tobak, mat-på-jobbet-koncept, avfallskylar, blomkylar och mycket annat – läs mer om Private Label. Samtliga modeller NCS arbetar med är av högsta kvalitets- och miljöklass för att undvika påverkan på ozonlagret.

Några typiska kunder av dessa produkter är bryggerier, dryckesvarumärken, proteinprodukter och mejeriprodukter.

Har ni produkter eller projekt som behöver försäljning via kyl eller frys är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information på 0221 – 275 70 eller info@go-ncs.se.

Mjölkbar

CENTRALISERAD LOGISTIK FÖR HELA NORDEN

I vårt centralt belägna lager i Köping har vi alltid ett stort antal produkter tillgängliga. Här ombesörjer vi flexibelt både leveranser, service och rekonditionering till hela Norden.