Vi välkomnar Therese Bergstedt som började sin nya tjänst hos oss i februari och jobbar med Efterservice/After Sales. Hon efterträder Johan Pettersson som valt att gå vidare utanför NCS. Men redan i höstas hoppade hon in på lagret och arbetade med både rekond och profilering av kylar när det var högtryck.

– Det här är en utmaning för mig och mycket nytt att lära. Men det är väldigt roligt, säger Therese. Jag är serviceinriktad och gillar verkligen kundkontakten. När Johan sa upp sig fick jag chansen att stanna och jag tvekade inte en sekund. NCS är ett växande företag som hänger med i nuet och fokuserar mycket på hållbarhet. Dessutom är här en familjär stämning som jag trivs med.

Många av kundkontakterna sker via mail och det blir även en del korrespondens med kunderna utomlands. Therese är utåtriktad, har tidigare jobbat med marknadskommunikation i en helt annan bransch och hon är inte främmande för att växla till engelska om det behövs.

På fritiden blir det en hel del fokus på heminredning och den egna antikboden som hon driver på lediga stunder hemma i Arboga. Dessutom tar hon ett socialt ansvar som kontaktperson till en ung tjej.

– Båda barnen är utflugna så det ger ju en del fritid, menar Therese.